Eliza’s huwelijksreizen

Bij trouwen hoort natuurlijk een huwelijksreis. Dat kun je zien als afsluiter van je mooiste dag van je leven en natuurlijk kom je tijdens je huwelijksreis even helemaal bij van alle hectiek en stress rondom deze bijzondere dag in je leven.

Eliza van Eliza was Here heeft enkele hele mooie plekjes voor een prachtige en vooral ontspannen huwelijksreis online gezet.  Stuk voor stuk prachtige ontdekkingen in bijvoorbeeld Andalusië, Kefalonia of  heerlijk op een Griek eiland zoals Lefkas.  Als je bij Eliza aangeeft dat het om een huwelijksreis gaat dan regelt ze wat leuks voor je bij de eigenaren.

Mijn favoriet is toch wel Cressa Ghitonia Hotel en Spa op Kreta in een prachtig bergdorpje, weg van alle drukte en hectiek. Een prachtig uitzicht over de bergen met in de verte de zee.  Het hotel heeft een knus zwembad en bestaat ui 15 authentieke, maar moderne appartementen  Hier kun je samen met je partner even lekker onderdompelen in de Griekse gastvrijheid en je laten verrassen door de heerlijke Griekse keuken.  Boek je bij Eliza was here dan sta je niet voor verrassingen de prijs is inclusief huurauto en vliegticket en ondanks alle geboden luxe zijn de prijzen niet hoger dan de grotere reisorganisaties. Ik weet in ieder geval wat ik ga doen voor mijn Honeymoon.