Contact

Wil je de redactie van vakantie-krant wat vragen? Wil je misschien samenwerken? Stuur dan het onderstaande formulier in en we proberen zo snel mogelijk te reageren op je aanvraag.

We werken graag met je samen, van samenwerkingen kunnen we beiden profiteren, beter en slimmer worden. Dus heb je een goed idee laat het even horen.

Voordat je als commerciele partij het reactie formulier gaat invullen is het goed om te weten dat ook we een bedrijf zijn. We betalen belastingen, houden ons aan de wettelijke voorschriften en maken net als ieder ander bedrijf ook onkosten. Van de inkomsten kunnen we onze gezinnen te eten geven en kan onze houtkachel branden, en last but not least. we kunnen er van reizen en meer content schrijven.  We zijn dus niet geïnteresseerd in zogenaamde barterdeals en linkruil.

Samenwerkingen gaan op vakantie-krant alleen tegen een goede passende vergoeding.  Van gratis sokken, foto-albums, posters, sporttassen, kruidenthee, biologisch afbreekbaar afwasmiddel, onderbroeken van ongebleekt katoen en noem het maar op wat met enige regelmaat onze mailbox vervuild. Kunnen we niet leven.

Wil je linkruilen, dan kan dat ook, alleen zorg ervoor dat je kraaltjes en spiegeltjes een gelijkwaardige waarde hebben als een linkje op vakantie-krant.