Je eigen zonnebril ontwerpen

Vakantie en zon gaan uitstekend met elkaar samen, sterker nog volgens mij is de zon een basisonderdeel van een vakantie. Om dus te kunnen genieten van een zonvakantie is een zonnebril een must. De meeste van ons dragen een standaard zonnebril en als je om je heen kijkt heeft bijna iedereen de zelfde zonnebril op zijn snufferd staan. Dat is best jammer dachten ze bij Blueprinteyewear. Dus bedachten zij een uniek concept wat ik nog niet ben tegen gekomen op één van mijn wereldreizen. De zonnebrillen van Blueprint Eyewear kun je namelijk  helemaal naar je eigen wens stylen.  Elk detail van de zonnebril kun je naar eigen wens aanpassen, de pootjes, de voorkant van de bril maar ook de glazen. De combinaties zijn dus oneindig.

Niet alleen het individuele design van de bril is uniek, ook de onzichtbare extraatjes doen het erg goed. Wat dacht je van UV400 protectie en een speciale coating die er voor zorgt dat water en vuiligheid zich niet kan vasthechten aan de glazen? Vanzelfsprekend is een anti-kraslaag inclusief.

elke  “design your own”  zonnebril wordt indien je deze voor 21.00 uur s’ avonds besteld de volgende dag nog geleverd in een handig doosje met een praktisch opberg etui en natuurlijk krijg je er een poetsdoekje bij.

Ondanks dat we de laatste zomerdagen ondertussen wel kunnen aftellen is de “design your own zonnebril”  natuurlijk ook perfect op de piste tijdens de wintersport. Met deze zonnebril maak je zeker helemaal de blits tijdens de aprés ski.