Bijzondere hotels – deel 3 – Slapen in een gevangenis

Al weer bijna 3 jaar is in Roermond het Arresthuis geopend, het Arresthuis was vroeger een gevangenis met ruim 105 cellen waar niemand vrijwillig kwam.  Van der Valk  (ja die, van de hotel keten) besloot dit prachtige pand te verbouwen tot een hotel en maakte van de 105 cellen waarin de grootste criminelen hebben geslapen een prachtig hotel.  Natuurlijk is  de authentieke sfeer en ambiance bewaard is gebleven.  Natuurlijk zijn de cellen .. eeuhh kamers voorzien van alle gemakken en voorzieningen zoals een flatscreen TV en een dockingstation voor je iphone/ipod.

Suites

Niet alleen de cellen bieden nu een slaapplek voor toeristen, ook de personeelsverblijven hebben een nieuwe functie gekregen, van de directiekamer is bijvoorbeeld een prachtige suite gemaakt met een kingsize bed, twee flatscreen tv’s, bureau, luxe zithoek, kluis, minibar, nespresso koffie- en thee apparaat, telefoon, luxe regendouche, whirlpool, toilet, airco, haardroger, slippers, badjassen, luxe badproducten en gratis wifi.

De suites zijn met recht een belevenis, en luisteren naar namen zoals De Cipier, De Advocaat en de Rechter, iedere kamer heeft zo zijn eigen thema.

[button color=”green” link=”http://www.booking.com/hotel/nl/het-arresthuis.nl.html?aid=323252″ target=”_blank”]Meer informatie[/button]

gevangenis hotelPlaats een reactie