No Nonsense hotels

Waalogo-ajarom betalen voor hotelvoorzieningen die je niet gebruikt?  Het Duitse Aja resorts heeft het hotel opnieuw uitgevonden en legt de keuze volledig in de handen van de gasten.  de hotel kamer heeft een basis prijs van € 39,- per persoon daarvoor krijg je een luxe kamer met een goed bed, een zithoekje en een riante televisie met HD voorzieningen. De Badkamer is uitgevoerd met een grote regendouche en doet modern aan en wordt zoals het hoort in een hotel dagelijks voorzien van schone handdoeken.

De minibar is weg bezuinigd uit de kamers, maar dat is geen enkel probleem want de receptie van het hotel is net een kleine supermarkt met een zeer uitgebreide keuze uit diverse dranken en snacks, in tegenstelling tot de andere hotels vraagt men hier gewoon normale prijzen voor.   Net als in het restaurant de Piazza biedt Duitse gourmetmaaltijden tegen een faire prijs. Alles vers gemaakt. aja-resort

Alleen betalen wat je gebruikt

Voor het gebruik van de hotel extraatjes zoals de sauna, het zwembad, het ontbijt maar ook bijvoorbeeld de fitnessruimte betaal je bij Aja Resorts dus extra. zo bepaal je zelf wat je nodig hebt en wat je wilt gebruiken. Kom je er bijvoorbeeld alleen voor een stedentrip en geef je niks om de wellness voorzieningen en is een kop koffie met een broodje kaas in het centrum voor jou genoeg dan kun je bij de hotels van Ajaresorts goed terecht.

 Plaats een reactie