Corona testvakantie deel 2 naar Gran Canaria

Om de mogelijkheden te verkennen of we deze zomer toch op vakantie mogen is er afgelopen maandag een Sunweb testreis vertrokken naar Rhodos.. 189 gelukkigen mochten na een negatieve corona-test in het vliegtuig en dan zeven dagen lang vervelen op een prachtig resort op dit Griekse eiland.  De reizigers mogen het resort tijdens de vakantie niet verlaten.  Dat er er genoeg animo voor deze reis was blijkt wel uit de ruim 35.000 aanmeldingen die sunweb mocht ontvangen.

Tweede testreis naar Gran Canaria

In mei volgt een tweede testronde, deze reis gaat naar Gran Canaria en wordt door Rhodos. en Corendon georganiseerd. Zoals het er nu naar uitziet mag je bij deze reis het hotel/resort wel verlaten.  Het hotel wat is gekozen voor deze test is het luxe Riu Gran Canaria hotel. De vakantie wordt uitgevoerd op basis van all-inclusive.

Het Riu Gran Canaria hotel is één van de paradepaardjes van Riu, het ligt tegenover de Costa Melonares in Maspalomas. Het hotel beschikt over 600 kamers en sommige kamers hebben directe toegang tot het zwembad.  Het hotel beschikt trouwens over drie grote zwembaden met een kinderbad.

Hoe de reis verder wordt ingedeeld en wat de voorwaarden zijn is op dit moment nog niet bekend. wel dat je vanaf 19 april kunt aanmelden voor de reis naar Gran Canaria via de websites van TUI en Corendon.