Schrijf je in en win

Inschrijven op de nieuwsbrief en winnen, dat is het motto van de winactie van Smartholidays.   Schrijf je in en maak kans op een originele Smartholidays reis koffer in de huiskleur paars, of een handige e-reader om lekker tijdens de vakantie een goed boek te lezen. als troostprijs zijn er ook een aantal boeken van Floortje Dessing, (de bekende TV-reiziger) te winnen.

Smartholidays is een reisorganisatie met waarbij voornamelijk de verre bestemmingen tegen zeer concurrente prijzen worden aangeboden.  Het uitgangspunt is dat je volledige reis van A tot Z wordt uitgewerkt en dat tegen de meest voordelige prijs.

Ruim aanbod aan verre bestemmingen

Smartholidays heeft een zeer ruim aanbod in verre bestemmingen, bijvoorbeeld een 10 daagse strandvakantie naar de Maladiven in een prachtig strand resort. Maar ook selfdrive vakanties in Australië en Nieuw Zeeland vullen het uitgebreide programma.

Smartholidays maakt onderdeel uit van Kuoni, één van Europa’s grootste reisorganisator met jarenlange expertise en ervaring op het gebied van verre reizen van betaalbaar tot zeer exclusief.

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief van Smart Holidays en maak kans op mooie prijzen!