Vakanties Sunweb gaan door

Zojuist heeft de touroperator Sunweb bekend gemaakt dat alle geplande vakanties tussen 7 juli en 14 augustus met het vliegtuig en een vertrek vanaf Schiphol door gaan. Sat is goed nieuws voor iedereen die met Sunweb een vakantie naar de zon geboekt heeft.

Dit geldt trouwens voor alle labels van de Sundio group zoals Eliza was here waar je prachtige individuele vakanties naar de unieke onontdekte plekjes in Europa kunt boeken maar ook voor het aanbod van Sunweb zelf.

Ook vluchten van Eliza was here gaan door

De reizen van sunwebdochter Eliza was here gaan door. Wie dus nog een leuke vakantie op een kleinschalig vakantieresort zoek bijvoorbeeld Mallorca of op één van de Griekse eilanden kan deze zomer nog boeken. Je kunt ook kiezen voor een vertrek van één van de andere luchthavens zoals Rotterdam, Eindhoven en de Luchthaven Dusseldorf.

Het voordeel van een vakantie boeken bij Eliza was here is dat de huurauto altijd inclusief is. Vooral op de populaire vakantie-eilanden in de Middellandse Zee is dat een groot voordeel daar het aanbod aan huurauto’s dit jaar een stuk kleiner is. De reisorganisatie heeft met de verhuurders goede afspraken gemaakt waardoor zij in de meeste gevallen gewoon een huurauto kunnen aanbieden.