Auto huren in Mallorca

Wil je Mallorca echt ontdekken? Dan kun je haast niet om een huurauto heen. Het eiland kent een zeer goed netwerk van bussen en een paar treinen maar deze komen vaak niet op de bijzondere plekken zoals Valdemossa.

De Trein naar Söller is een alternatief en zeker een leuke dagtocht, echter met een gezin ben je al snel € 100,- kwijt door 4 retourtjes. terwijl een huur auto je amper € 35,- kost en de weg naar Söller vanuit Palma de Mallorca net zo spectaculair is.

Het aanbod van huurauto’s op Mallorca is groot, de diverse autoverhuurders vangen je dan ook direct op bij de uitgang en de rijen voor de balies van de bekende autoverhuurders zijn dan ook lang.  Het vooraf boeken van een auto wordt dan ook aangeraden en voorkomt lange wachttijden.

Bij het boeken van een huurauto kan wat internet recherche geen kwaad, niet alle autoverhuurders hebben een goede reputatie en zijn weinig tot niet klantgericht.  Bekijk de aangeboden extra’s goed en let op goed op schade, desnoods documenteer je eventuele deuken en krassen met foto’s en neem geen auto mee zonder een goed ingevuld schade rapport. Je laat tenslotte je vakantie in Mallorca niet verpesten door een vervelende schade die per ongeluk niet gemeld is.

Mallorca heeft uitstekende wegen en de afstanden tussen de bezienswaardigheden zijn niet al te lang dat geeft je genoeg mogelijkheden om overal te stoppen en d omgeving te bekijken of nog leuker een duik te nemen langs een van de vele stranden.