De Grootste Sauna ter wereld

De grootste sauna ter wereld. Deze titel kreeg het badewelt complex in Sinsheim afgelopen week officieel door het Guiness Book of records op papier.  Ruim 160 vierkante meters groot, en plaats voor 150 personen. Deze record zweetkamer is compleet in Japanse stijl ingericht, het bijzonderste is het grote panoramavenster met uitzicht op het onderwaterleven van de vijver in het complex. De vijver is het verblijf van prachtige koi karpers die nieuwsgierig voorbij zwemmen terwijl de gasten lekker aan het zweten zijn bij 70 graden Celsius.  Om na de gang in de sauna lekker af te koelen is ruim 3.500 vierkante meter aan waterparadijs beschikbaar.

Natuurlijk is er meer in Badewelt Sinsheim, zoals een  holzstadl Sauna van 90 graden en een Woestijn Sauna met prachtige beelden van de Alhambra woestijn.

zwembad Sinsheim

Verder ontspannen kan natuurlijk het prachtige palmen paradijs, het reusachtige zwembad met diverse whirlpools en wildwatersbanen is het paradijs voor jong en oud.

Al dit prachtige wellness aanbod om eens lekker te ontspannen is te vinden in de Duitse plaats Sinsheim gelegen aan de A6 tussen Walldorf en HeilbronPlaats een reactie