Vakantie op nog geen uur van huis, Duitsland?

Vakantie direct voor de deur – daar houden we van en dat is precies waarom we het liefst in Duitsland op vakantie gaan. Onze oosterburen hebben zoveel prachtige facetten die u niet mag missen. Er zijn bijna geen grenzen aan de verscheidenheid van vakantiemogelijkheden.

Maak bijvoorbeeld een spannende stedentrip naar Berlijn, Hamburg, Dresden of München. Trek de bergen in en breng een geweldige actieve vakantie door in Duitsland.

Zelfs een strandvakantie is mogelijk in Duitsland, met de Oostzee en de Noordzee die u uitnodigen. Duitsland heeft ook unieke hotels die u een ontspannende wellnessvakantie beloven.

Zoals je ziet, Duitsland is een vakantieland vol opwindende mogelijkheden en ligt de wereld voor uw deur. Laat je inspireren, ontdek onbekende plaatsen en verzeker u van de beste aanbiedingen voor uw vakantie in Duitsland. Daarvoor kun je onder andere terecht op de duitsland.startpagina.nl een handige website met tientallen zorgvuldig uitgezochte links over een vakantie naar Duitsland.

Perfect voor een korte of lange vakantie

Duitsland is de ideale plek om er een paar dagen tussenuit te gaan. Voor een korte vakantie in Duitsland hoeft u niet eens veel te plannen, maar je kunt betrekkelijk spontaan de koffers pakken en op weg gaan. Je kunt veel regio’s en steden in korte tijd bereiken, dus je hoeft niet veel moeite te doen om er te komen. Of het nu gaat om een wellnessvakantie, een stedentrip, een actieve vakantie, een vakantie in de bergen of een zomervakantie aan zee – een vakantie in Duitsland direct voor de deur kan zo gevarieerd zijn.

Vaak hoeft u niet eens vrij te nemen van uw werk, maar kunt u een vakantie in het weekeind plannen. Of boek een vakantiepark tijdens de vakantie, de meeste parken zijn van alle gemakken voorzien en bieden ook voor de kinderen veel vermaak.