Het beste vakantie resort van Europa is…

… Pestano Porto  Santo Beach Resort & Spa. Dit prachtige all inclusive hotel heeft afgelopen maand voor de vierde keer op rij de prestigieuze World Travel Award gewonen. Deze “vakantie Oscar” krijgt het hotel natuurlijk niet voor niets. vakantie-krant.nl zocht voor je uit waarom Pestana Porto Santo Beach Resort & Spa deze prijs heeft gewonnen.

Het is verdomd lastig om goed te scoren in deze sector, er zijn namelijk honderden van dit soort resorts in Europa, Niet alleen in Spanje, Turkije en de eilanden in de middellandse zee maar ook in Portugal.

Het resort ligt op het Portugese eiland Madeira en ligt in de Atlantische oceaan. Het is geen groot eiland en in het Pestana Porto Santo Beach Resort & Spa worden de gasten dan ook met alle luxe ontvangen in een luxueuze kamer met een eigen balkon.

Het beste aan dit resort? De ligging aan het strand, in nog geen minuut sta op je één van de mooiste stranden van Portugal. Daarnaast heeft het hotel twee grote zwembaden, een tropische tuin van meer dan 30.000 m2 en luxe spa afdeling met een verwarmd zwembad, sauna’s een stoombad en een hamam.  Verder biedt het resort zes restaurants en 5 bars.

Mocht je dit hotel willen boeken? Kijk dan eens bij TUI vakanties of via Booking.com (regel dan wel je vlucht zelf met Transavia