Met korting naar de Vakantiebeurs

We zitten aan de vooravond van Sinterklaas en de Kerst maar de reisbranche maakt zich al op voor het komende jaar. wat de nieuwe ontwikkelingen en trends zijn laten de reisorganisaties en verkeersbureaus graag aan u zien op de jaarlijkse vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht.

Koopt u dit jaar nog uw kaarten voor de vakantiebeurs via vakantie-krant.nl dan krijgt u direct € 4,- korting op de entreeprijs van € 15,50 Dat is toch al snel verdient. Naast de interessante aanbieding scheelt het ook wachten voor de kassa bij de jaarbeurs. Waar de rijen voor de kassa aardig kunnen oplopen in verband met de drukte.  Het boeken van een ticket doet u eenvoudig op deze site.

Duitsland gastland

Net als de vorige zes edities van de vakantiebeurs in Duitsland ook dit jaar weer gastland van de beurs, waarom? Simpel Duitsland is de vakantiebestemming nummer 1 voor veel Nederlanders. Gewoon omdat het lekker dichtbij ligt maar ook omdat de Duitse Gastvrijheid al jaren met een Hoofdletter wordt geschreven. Naast stedentrips is Duitsland steeds populairder aan het worden als wandelvakantie land of de plek voor een fijne fietsvakantie. Al deze thema’s laat het gastland zien op de vakantiebeurs 2014.

De vakantiebeurs wordt net als ieder jaar gehouden in het jaarbeurs complex in Utrecht op loopafstand van het Centraal Station. De Vakantiebeurs is dan ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. (en scheelt weer hoge parkeerkosten)  De vakantiebeurs wordt gehouden van 15 tot 19 januari, de beursvloer is iedere dag vanaf 10 uur geopend, en sluit om 18 uur, behalve op vrijdagavond dan is er een “koopavond”  en gaat de beurs rond 21 uur weer op slot.

Dagkaarten zijn beschikbaar voor € 15,50 en met de korting voor € 11,50 indien u boekt via deze linkvakantiebeurs_468x60Plaats een reactie