Kroketten tijdens je vlucht?

Met enige verbazing las ik deze week in de telegraaf een onderzoek van de luchtvaartmaatschappij Corendon dat er onder de Nederlandse reizigers behoefte is aan een Nederlandse snack, en wat is er Nederlandser dan een echte kroket en bitterballen? Dus vanaf komend voorjaar serveert Corendon deze Hollandse lekkernij aan boord. Ik ben dus ook reuze benieuwd onder welke passagiers dit onderzoek is gehouden. alsof de gemiddelde nederlander niet even kan wachten tot hij/zij terug is op schiphol om een kroket te kopen.

Corendon past hiermee het menu aan boord nog verder aan, want het “patatje mayo”  staat al sinds augustus op de menukaart.

Persoonlijk zit ik niet te wachten op kroketten, bitterballen en patat aan boord van een vliegtuig,  voor je het weet zit je in een vliegende snackbar en kom je al stinkend naar frituurvet van boord.

Een goed alternatief voor de kroket? gewoon een goed belegd broodje, of een lekkere verse koek daarmee doet Corendon mij een groter plezier dan een vette kroket uit een vliegtuig oventje. Nog mooier als dit alles “verkocht”  kan worden voor normale prijzen zoals aanboord bij Germanwings.

credits foto: takeaway (CC) wikipediaPlaats een reactie