Parkeren Schiphol – Laat jij je autosleutels achter?

Volgende week vertrek ik voor een zakenreisje naar Wenen, altijd leuk alleen deze keer vertrek ik van Schiphol. (normaal gesproken vlieg ik van één van de Duitse Luchthavens) en ik ben dus nu al opzoek naar een parkeerplaats. Nog nooit was de keuze voor een parkeerplek rond om onze nationale luchthaven zo groot. de mogelijkheden zijn er te kust en te keur. Van een halfbakken boeren erf, tot vallet parking met chauffeur service en als klap op de vuurpijl wordt je auto gewassen, uitgezogen, en staat er een bloemetje voor je klaar.

Toch vind ik het persoonlijk een raar idee om je auto zomaar een paar dagen met je auto sleutels achter te laten bij een wild vreemde. Wat als het bedrijf er iets minder goede bedoelingen mee heeft, wat als de chauffeur van de valletparking je prachtige nieuwe auto eventjes lost trekt op de A4? Of wat als het parkeer bedrijf failliet gaat? Zomaar dingetjes die door mijn hoofd spoken tijdens het zoeken naar een parkeerplek.

Dus ik heb er een polletje aan gewaagd, ik ben dan ook reuze benieuwd naar jullie stemmen. of misschien ben ik gewoon een beetje paranoïde als het op mijn auto aankomt.

Spotgoedkoop parkeren zonder je sleutels af te geven doe je trouwens bij Budgetparking op nog geen 3 kilometer van onze luchthaven

online poll by Opinion StagePlaats een reactie