Red Center Australië beter bereikbaar

Sinds 4 juni 2013, is de beroemde Australische icoon Yulara (beter bekend als Ayers Rock) vanuit Sydney vaker bereikbaarbaar, de lowcost luchtvaartmaatschappij JetStar is namelijk begonnen met goedkope vluchten naar Ayers Rock. viermaal per week vliegt JetStar vanuit Sydney in drie uur tijd naar de kleine luchthaven. Op deze manier is het mogelijk om in korte tijd de belangrijkste iconen van Australië in een zeer korte tijd te bekijken.

Naast Yulura zijn op deze manier Kings Canyon en Kata Tjuta ook eenvoudig te bezichtigen. Jetstar is niet de enige maatschappij op deze route Virgin Australia is al enige tijd aanwezig op deze route echter met de toevoeging van JetStar is er wat meer concurrentie op de route gekomen wat natuurlijk altijd zijn effect heeft op de ticket prijs.

JetStar vliegt met moderne Airbus toestellen volgens het lowcost principe, dus voor veel extraatjes zoals bagage, eten en drinken en entertainment aan boord moet worden betaald. JetStar is onderdeel van Qantas de grootste luchtvaartmaatschappij van Australië

 Plaats een reactie