Voordeliger parkeren bij Schiphol

Ken je dat gevoel? Je boekt een goedkoop ticket naar Barcelona of naar een andere hippe stad waar je gewoon met vriendinnen even lekker wil shoppen. Je hebt de aanbieding van de eeuw gevonden en je vliegt met zijn tweetjes voor nog geen 100 euro heen en weer. Maar dan ben je er vaak nog niet. Parkeren bij Schiphol is namelijk ontzettend duur  en vaak betaal je meer voor het parkeren dan voor je vliegticket. Dat is gewoon belachelijk maar helaas moeten we daar in Nederland mee leven.

Goedkoper alternatief voor Parkeren Schiphol

Dat dacht ik tot voor kort, want er is gelukkig een beetje gezonde concurrentie gekomen voor het dure parkeren van Schiphol. Door een kennis werd ik namelijk recentelijk gewezen op het bestaan van ParkOs, dit is een organisatie met meerdere parkeerterreinen rondom Schiphol. Je parkeert je auto gewoon op één van de parkeerplaatsen van deze organisatie en je wordt met een shuttle bus snel naar de luchthaven gebracht. dat zelfde busje met uiterst vriendelijke chauffeurs haalt je ook weer op als je terug bent in Nederland.

Wat ik ook altijd een prettig idee vind is dat je auto achter slot en grendel op bewaakte parkeerterreinen staat en dat je de sleutel van je auto niet af hoef te geven.  Want we kennen de verhalen wel van de bedrijven waarbij jou gouden koets werd gebruikt voor alles wat je niet wilt weten, of gewoon ergens in een woonwijk rondom Schiphol werd geparkeerd.