Center Parcs Kempervennen wordt voor 34 miljoen euro verbouwd

34 miljoen euro! Dat investeert Center Parcs de komende jaren in de metamorfose van de 742 vakantiewoningen op Center parcs Kempervennen onder de rook van Valkenswaard. Afgelopen maand zijn de eerste bouwvakkers op het vakantiepark gesignaleerd en voor de komende zomervakantie moeten er al 228 van de nieuwe vakantiehuisjes beschikbaar zijn.

Volgens de woordvoerder van Center Parcs worden de woningen eerst volledig gestript. De huisjes krijgen allemaal nieuwe badkamers, keukens en vanzelfsprekend ook het meubilair wordt vernieuwd.  Daarnaast komen er op het park meer vakantiehuisjes in het luxe segment en worden er gethematiseerde vakantiehuisjes ingericht.

Bij de metamorfose van de cottages wordt vooral gebruik gemaakt van natuurlijke kleuren en materialen Er wordt vooral veel gedaan om het comfort van de cottages te verbeteren. Een gemoderniseerde cottage op center parcs Kempervennen moet een gevoel van thuis komen uitstralen.

Het gaat in totaal dus om ruim 743 zogenaamde cottages die worden aangepakt, dat gaat gelukkig niet in één keer maar wordt in fases uitgevoerd. Dit om de overlast door bouwvakkers op het reusachtige terrein van Center Parcs Kempervennen zoveel mogelijk te voorkomen. Je kunt nu trouwens al de nieuwe gemoderniseerde bungalows op Centerparcs Kempervennen boeken.

Aanpak Auqa Mundo en Market Dome

Het kloppend hart van het vakantiepark is natuurlijk het tropische zwembad Aqua Mundo. Na de zomervakantie beginnen de verbouwingen hier. Onder andere een grote bandenglijbaan wordt aan de attracties toegevoegd.  In de sporthal komt een nieuwe klimmuur en een recent is de nieuwe gametown al opgeleverd.  De bowlingbaan is bijvoorbeeld volledig vernieuwd en voorzien van ledverlichting.

De Market Dome waar je terecht kunt voor een hapje en een drankje krijgt ook een nieuwe jas,  wat daar de ontwikkelingen zijn is ons op dit moment nog niet bekend.