Kamperen bij Landal

Landal kennen we van de bungalowparken met veel luxe, maar dat je op een aantal van die parken kunt kamperen is bij velen onbekend. Zeven parken waaronder op de Veluwe, Texel en in Duitsland bieden prachtige camping plaatsen aan.  je kunt je eigen tent of caravan meenemen maar het is ook mogelijk om een luxe safari tent of cabin te huren.

Naast je eigen huisje op wielen maak je op de parken gebruik van de voorzieningen die ook voor de gasten van de bungalows beschikbaar zijn.  De uitgebreide faciliteiten zoals de luxe zwembaden, restaurants maar ook de prachtig aangelegde speeltuinen zijn er voor iedereen.

Ook luxe kampeerplekken

De prijzen voor de camping zijn zeer concurrerend met de overige campings. De kampeerplaatsen komen net als de bungalows in verschillende klasses, een basisplaats is standaard voorzien van stroom  een luxe kampeerplek heeft bijvoorbeeld stromend water, een afvalwater-aansluiting en kabel televisie en is minimaal 100 m2 groot.

Prachtige locaties

Het prachtige nationaal park “de Hoge Veluwe” heeft de keuze uit twee campings, Rabbit Hill – gelegen in de omgeving van Apeldoorn  waarbij een bezoek aan de Apenheul niet mag ontbreken.  Een andere keuze is Coldenhove vlakbij het gezellige plaatsje Eerbeek waar het prachtig fietsen is en Arnhem een perfecte bestemming voor een stedentrip.

Liever naar Duitsland? Dan is een camping plaats aan de moezel helemaal perfect, camping Landal Sonnenberg biedt ruim 140 kampeerplaatsen voorzien van elektra en eventueel kabel-tv.

Camping Wirfttal ligt op slechts 2 uur rijden van Maastricht en is gelegen in een prachtig natuurpark waar het heerlijk wandelen en fietsen is, de 250 heuvels rondom het park bieden in ieder geval genoeg uitdaging.  Ook hier is het mogelijk om te kiezen uit één van de 155 kampeerplekken met elektra.Plaats een reactie