Nieuw Boek: Backpacken voor Dummies

Backpacken een vaag plan? een beetje wel. Maar een beetje voorbereiding kan geen kwaad. Jaren lang ben ik er met de rugzak op uit getrokken, van Australie naar Nieuw Zeeland, maar ook het Europese vaste land en de prachtige eilandjes van Griekenland.

Michiel Kelder is een redacteur en vertaler met een passie voor reizen en dan het liefst ver weg. Zijn ervaringen over backpacken heeft hij over de loop der jaren verzameld in zijn boekwerk “Backpacken voor Dummies.  Naast een handige paklijst bevat het boek veel handige tips maar ook valkuilen waar iedereen die voor het eerst gaat backpacken geheid in valt.

Het boek zit vol handige tips en trucks, veelal eigen ervaringen van Michiel (de auteur van het boek) en ik kan mij dus als (ex-)backpacker goed vinden in zijn commentaren.

Speciaal voor vakantie-krant.nl verloten we 3 exemplaren van “Backpacken voor Dummies”  winnen is heel simpel, alleen even dit bericht liken op Facebook en vertellen waarom jij dit boek moet winnen. eind januari maken we de winnaars via Facebook bekend.

 

 Plaats een reactie