Subtropische herfstvakantie last minutes

Heb jij ook zo’n zin in een subtropische herfstvakantie maar heb je geen zin om daar uren voor te vliegen of te rijden? Oke, dan is de speciale herfstvakantie aanbieding van Center Parcs misschien iets voor je.  Alleen dit weekend zijn veel bungalows op de fantastische parken zwaar in de aanbieding, de kortingen lopen echt flink op en bieden een absolute laatste kans om nog eventjes voor een prikkie op pad te gaan tijdens de herfstvakantie.

De Center Parcs parken in Nederland en Duitsland blinken vooral uit in luxe en comfort, en tijdens de koude gure herfstdagen is het goed toeven in één van de Aquamundo’s waar de temperaturen op tropisch niveau zijn. Natuurlijk is Waterpret gegarandeerd.

Romantisch bij de open haard

openhaardzijn de kinderen ’s avonds moe en bekaf van het zwemplezier dan is het tijd om de open haard aan te te steken en saampjes met een flesje wijn en een heerlijk kaasje even tijd voor elkaar te nemen. Naast al het zwemplezier is er natuurlijk ook genoeg te beleven in de Market Dome, deze overdekte centra centraal gelegen op het park bieden veel voorzieningen zoals diverse restaurants en leuke winkeltjes.

Familieweekend?

Spontaan een familieweekend organiseren? ook dat kan, Center parcs  heeft bungalows tot 12 personen in de aanbieding. Ook deze vakantiehuisjes zijn voorzien van allerlei gemakken en luxes, wat dacht je bijvoorbeeld van een badkamer met bubbelbad en rainshower en een eigen sauna in je vakantie villa?Plaats een reactie