Vakantiepark boeken in de herfstvakantie?

Met de herfstvakantie voor de deur is het de perfecte tijd om er net voor de drukte van de komende feestdagen nog eventjes tussen uit te knijpen en even lekker te ontspannen in één van de vele vakantieparken in Nederland, Duitsland of België.

De kinderen kunnen zich helemaal uitleven in de bossen of op de vele speelvoorzieningen in het park, en mocht het onverhoopt slecht weer zijn dan biedt het tropische zwemparadijs wat bij veel vakantieparken inclusief is een goed alternatief.

De Parken in Duitsland liggen prachtig in de mooiste (oer)bossen en zijn door de herfst prachtig gekleurd vooral in de Eifel en in de Harz zijn de bossen dan typisch goud en geel gekleurd. Een prachtig gezicht.

Op de website Stayz.nl vindt je een handig overzicht van bijna alle parken in Europa,  handig aan deze website is dat de prijzen van de accommodaties dagelijks worden geüpdatet en daarmee boek je altijd een leuke aanbieding en bespaar je dus indirect.

Boekt u nu een verblijf bij Landal dan betaald u tot 30% minder  een midweek tijdens de herfstvakantie (13 oktober – 18 oktober) boekt u al vanaf € 269,-* voor 4 personen.

Roompot heeft speciale herfstdeals, ga lekker uitwaaien aan de kust of boek een luxe familievilla.

*)incl btw, excl reserveringskosten en verplicht linnenpakket en toeristenbelasting