Voordelig vliegen naar Duitsland en Oostenrijk

Ik ben gek op reizen, dat weten jullie ondertussen al, maar tussen al dat gereis moet er ook nog gewerkt worden, een beetje voor vakantie-krant en een beetje als consultant. Voordeel van deze baan als consultant is dat ik ook veel mag reizen, het afgelopen jaar was  ik erg vaak in Duitsland en Oostenrijk.  München, Wenen, Hamburg, maar ook dichterbij in Düsseldorf.  Die laatste stad is handig met de auto te bereiken maar tegenwoordig kies ik steeds vaker voor het vliegtuig.

Het aanbod van vluchten is gelukkig erg groot, zowel KLM, Lufthansa en Austrian Airlines vliegen meerdere keren per dag naar één van de steden waar ik dus regelmatig ben te vinden. Verschillen tussen de maatschappijen is er eigenlijk niet, de kwaliteit is bij alle airlines wel het zelfde. De prijs is wel erg verschillend dus het loont zeker om de prijzen te vergelijken, dat kan erg handig op de website van WTC.nl  Wat ik erg handig vind bij WTC.NL  is dat je in één oogopslag kunt zien hoe vaak je moet overstappen, en wat de extra kosten zijn voor een directe vlucht.

Voor komend jaar staan al een paar (zakelijke) trips naar de Oostenrijkse stad Graz op de planning. Voor menig één onbekend maar zoooo mooi.  De smalle straatjes met de prachtige gebouwen en de Schloßberg in het midden van het centrum nodigen uit om er eens op het gemak door heen te slenteren.  Graz is als stad beschermd door de Unesco.  Graz ligt in het bundesland Steiermark, de Oostenrijkers noemen het ook wel het Toscane van Oostenrijk.

 Plaats een reactie