Gratis wintersport apps voor je mobiel

5 gratis wintersportapps voor data freaks

Tegenwoordig heb je bijna voor alles wel een app beschikbaar. En ook in wintersportland is de technologie niet stil blijven staan. Zo zijn er diverse apps op de markt die een leuke toevoeging zijn aan jouw vakantie. Summit Travel heeft dan ook 5 handige wintersportapps geselecteerd voor jou.

1. Ski & Snow Report

Ben je benieuwd hoe het zit met de sneeuwhoogte in de Noordwestelijke Alpen of hoeveel pistes er geopend zijn in het Canadese Whistler Blackcomb, dan is Ski & Snow report een app voor jou.
Ski & Snow report voorziet je van allerlei informatie, zoals foto’s , nieuws en ervaringen van andere skiërs, maar ook de actuele sneeuwhoogte en pistecondities. Deze app is dan ook een prima informatiebron om op terug te vallen.

2. iSki

Vind je het interessant om je eigen statistieken te meten en deze aan het einde van de dag terug te zien? Dan is iSki een app voor jou. De app analyseert o.a. je snelheden, afgelegde kilometers en skiroute. Daarnaast kun je foto’s toevoegen die je die dag hebt geschoten. Tevens waarschuwt iSki je voor lawinegevaar en is de app dus zeer handig voor wanneer je off-piste gaat.

Benieuwd welke apps er nog meer in dit artikel voorbijkomen? Lees hier verder!