Boek nu je Transavia tickets voor winterseizoen 2023/2024

Dit is hét moment om bij Transavia je vliegtickets voor het winterseizoen 2023/2024 te boeken. Sinds enkele dagen zij zowel de tickets naar de winterzon als naar de wintersport boekbaar bij de vakantie-airline van Nederland. Wie met Transavia bekend is, die weet dat vroeg boeken loont. Naarmate de vertrekdatum dichter bij komt, stijgen de prijzen van de Transavia vliegtickets alleen maar. Het werkt bij Transavia zo dat de eerste tickets het goedkoopste zijn. Daarna volgen de op één na goedkoopste vliegtickets en ga zo maar door. Vlak voor vertrek kan het zomaar zijn dat je een veelvoud betaalt van wat de ticketprijzen waren toen ze voor het eerst in de verkoop kwamen.

Transavia tickets winterzon en wintersport

Transavia vliegt ook de komende winter weer naar de zon en de sneeuw. Wil je lekker op de latten staan, dan kun je al vanaf € 64 per persoon vanaf Amsterdam naar Salzburg vliegen of voor hetzelfde bedrag naar Genève in Zwitserland vliegen. Van daaruit rijd je gemakkelijk naar het onder Nederlanders zo geliefde Val Thorens in de Franse Alpen.

Wil je liever naar de zon vliegen? Kijk dan eens naar de vliegtickets naar typische winterzonbestemmingen zoals Gran Canaria en Tenerife. Beide eilanden zijn boekbaar vanaf 69 euro voor een enkele reis.

Stedentrips

Deze winter vliegt Transavia zoals altijd weer naar een aantal leuke stedentripbestemmingen, die als het goed is warmer en zonniger zijn dan ons eigen Nederland in die periode. Vanaf 64 euro kun je naar geweldige steden zoals Athene, Lissabon en Malaga vliegen. Voor de overwinteraars die aan de Costa Blanca willen verblijven is Alicante natuurlijk de luchthaven om naartoe te vliegen.

Boek nu

Wil je je Transavia tickets tegen de aantrekkelijkste prijzen boeken? Ga dan nu naar transavia.nl en pak de beste deal voor je plekje in een van de vliegtuigen van Transavia.